Over ons

Waar zijn we gepassioneerd over?

Het is niet verrassend dat het wijn is!

Onze passie delen met onze vrienden is wat we graag doen. Na zoveel teleurstellingen van wijnselecties van supermarkten en online, wilden we onze vrienden iets beters bieden.

Wij vinden de bodem waar de wijn vandaan komt belangrijk. Evenals de druivensoorten en het klimaat. Wijn is als een liefdesbrief van onze natuur. Wijnmakers stoppen de liefdesbrieven in enveloppen en wij halen ze naar Nederland. Natuurlijk hebben zowel onze wijnmakers als wij enorm veel respect voor de natuur en de oogst die het ons oplevert. Biodynamische landbouw is wat we promoten door de juiste wijnmakers te kiezen om mee samen te werken. Alleen als wijnmakers het vertrouwen hebben in de natuur en ze het land respecteren, kunnen hun geduld en geliefde druivensap tot een magisch elixer veranderen. 

Wij kopen de meeste van onze wijnen rechtstreeks bij de wijnmakers. Alle wijnen op SupremeVino zijn altijd de top 1% wijnen van de wereld. Het leven is te kort voor slechte wijn, wie wil er nu een liefdesbrief ontvangen zonder ziel? Daarom SupremeVino!

Tot snel om het samen over wijn te hebben en bovenal om ervan te genieten.

Met vriendelijke groet,
Du & Pieter

Kom je langs?

Wil je meedelen in onze passie en ben je op zoek naar een bijzondere wijn? Kom langs in onze winkel aan de Meent 10A in Rotterdam. Heb je geen tijd of woon je te ver weg? Geen probleem want dan kan je altijd in onze webshop bestellen!
wijn rotterdam